Upgrade project – Goedkope lampen

Ik ben weer druk bezig met allerlei website te bouwen. Niet voor mezelf maar voor mijn vaste werk. Ik vind het heerlijk om vooral nieuwe website op te zetten, te verbeteren qua performance en look and feel. Helaas is er niet vaak tijd voor fine tuning van de diverse projecten, maar ja we doen ons best. Gelukkig heb ik de laatste tijd wel wat tijd tussendoor kunnen pakken voor het project www.goedkopelampen.nl en ik moet zeggen ik ben er best wel tevreden over. Het design moet ik nog wel wat aan gaan sleutelen, maar vergelijk ze maar eens:

Het concept van beide websites is nog steeds een eenvoudige webshop waarin we vele lampen van diverse aanbieders hebben gestopt. In het oude concept was de webshop een simpele affiliate shop waar je lampen kon bestellen. In het nieuwe concept hebben we inmiddels meerdere aanbieders weten te krijgen waardoor we een bizar ruim assortiment aan lampen kunnen aanbieden vanaf 1 website. Tevens heb ik nu ook SSL geïmplementeerd op de server om de boel volgens de nieuwe richtlijnen van Google op te zetten. Kortom ik ben best wel tevreden met het resultaat tot nu toe.

Check it out

Ik zou zeggen geef deze website eens een bezoekje en laat je mening hieronder horen ­čÖé

Goedkope lampen

Post Author: Bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *